Elektriciteit


BK-Technics

Installatie, uitbreiding of renovatie van uw elektrische installatie? BK-Technics staat paraat om alle elektriciteitswerken in en rond uw woning met vakmanschap te verzorgen. Uw elektriciteitsinstallatie is onze zorg.

Elektriciteit zal in de toekomst zonder enige twijfel de belangrijkste vorm van energie worden. Ondanks het feit dat apparaten zuiniger worden, verbruiken we met zijn allen steeds meer elektriciteit. Wilt ook u klaar zijn voor de toekomst? BK-Technics staat reeds meerdere jaren garant voor een professionele aanpak, ervaring en flexibiliteit.

Een leef- of werkomgeving inrichten die veilig en comfortabel is, dat is voor ons de basis van ieder project. Ongeacht u aan een renovatie of een nieuwbouw denkt, BK-Technics zorgt ervoor dat uw woning, winkelruimte of industrieel pand binnen de kortste keren uitgerust is met een veilige, energiezuinige en comfortabele elektrische installatie.

We maken er een erezaak van dat onze installaties het leefcomfort van onze klanten op een gunstige manier beïnvloeden. We vernieuwen of herstellen waar nodig en stemmen de infrastructuur volledig af op de noden van een modern gezin of bedrijf. Het gebruiksgemak van uw elektrische installatie bepaalt immers voor een groot deel of u zich binnenkort echt thuis zal voelen in de nieuwe omgeving.

Onze VCA-gecertificeerde operationele medewerkers voorzien uw pand van een bedrijfszekere bekabeling, een veilige zekeringkast met aarding, verliesstroomschakelaars en alle overige elektrische toepassingen die u wenst. Daarnaast kunnen we u aan de hand van een energie-efficiëntiestudie een klare kijk bieden op uw huidig en toekomstig verbruik.

offerte aanvragen