Branddetectie & toegangscontrole


BK-Technics

Jaarlijks breken meer dan 1000 branden uit in woningen of bedrijven, daarbij vallen vele slachtoffers en ook de materiële schade is niet te overzien. Bij het overgrote deel van de slachtoffers ligt de oorzaak bij het laattijdig ontdekken van de brand: rook en vuur hebben zich reeds verspreid en vluchtroutes worden afgesneden. Wacht daarom niet tot u geconfronteerd wordt met de harde gevolgen. Elk gebouw vereist een uniek plan, daarom biedt BK-Technics u een oplossing op maat. Door de jarenlange ervaring met talloze branddetectiesystemen in diverse sectoren is BK-Technics uw ideale partner om uw woning of bedrijf geheel brandveilig te maken.

Zowel voor branddetectie als voor toegangscontrole hebben wij de nodige knowhow aan boord om uw woning, handelspand of bedrijf zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor zowel ontwerp, installatie als onderhoud.

Branddetectie

BK-Technics biedt zowel brandbeveiliging voor woningen als volledige branddetectiesystemen voor handels- of industriepanden. Branddetectie werkt op constante basis en zal daarom in het algemeen altijd sneller een beginnende brand ontdekken, zo kunnen we ongevallen of schade ten gevolge van brand voorkomen. Automatische branddetectie kan overal waar een snelle detectie van brand gewenst is toegepast worden. De keuze van het type detectie en de plaatsbepaling van de detectoren zijn daarbij van cruciaal belang; laat u daarom bijstaan door de experts van BK-Technics.

Toegangscontrole

Belangrijke informatie en waardevolle spullen wilt u uiteraard goed beschermen. Wilt u dat slechts enkele mensen toegang hebben tot bepaalde ruimtes of ben u het beu om constant sleutels te dupliceren, uit te delen en door te geven? Wenst u te weten wanneer iemand aankomt in uw woning of handelspand? Dan is toegangscontrole dé oplossing voor u! Waar toegangscontrolesystemen voorheen omslachtig en kostbaar waren, zijn deze tegenwoordig gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik.

Met toegangscontrole kunt u zelf beslissen wie toegang krijgt tot bepaalde ruimtes en kunt u achteraf de nauwkeurig geregistreerde data analyseren en controleren. Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor toegangscontrole, om u te steunen bij de keuze van het systeem dat het beste aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften staan onze adviseurs u graag bij met een gepersonaliseerd advies. Tijdens een audit bekijken onze experten welk toegangscontrolesysteem het best bij u past, waarna er zal gekeken worden naar de strategische plaatsing van uw installatie. BK-Technics staat garant voor kwaliteit, daarom wordt elk product grondig gewikt en gewogen vooraleer het in ons gamma opgenomen wordt.

offerte aanvragen