Domotica


BK-Technics

De integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven verhoogt het comfort en gebruiksgemak van een klassieke elektrische installatie. De mogelijkheden die domotica u biedt zijn eindeloos, wij informeren u dan ook graag over uw verschillende opties. BK-Technics heeft ervaring met het plaatsen van Bticino Myhome, Niko Home control, Qbus, Teletask, DuoTecno en KNX.

Heeft u de lichten uitgedaan bij het verlaten van uw woning? Of zou het fornuis misschien nog aanstaan? Het strijkijzer heeft dan wel een ingebouwde veiligheid, maar toch… Dit soort twijfels zijn definitief verleden tijd met uw eigen domotica systeem.

Anno 2017 is domotica niet langer een statussymbool, maar een essentiële technische uitrusting van uw woning. In een handomdraai worden tal van dagdagelijkse handelingen geautomatiseerd. Met onze domotica-installaties bedient u heel eenvoudig uw verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken. Dat kan via klassieke schakelaars of met behulp van een centraal touchscreen, en zelfs via uw smartphone of tablet.

BK-Technics maakt van uw smartphone of tablet een afstandsbediening voor de domotica installatie in uw huis. Zo regelt u alles terwijl u ‘s avonds lekker onderuit gezakt tv kijkt, ’s morgens nog eventjes heerlijk warm in bed blijft liggen, of overdag op uw werk snel even een koffietje haalt.

Kies de gewenste sfeer en klimaat
Met één druk op de knop creëert u de juiste sfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Bepaal zelf de gewenste temperatuur per kamer van op één centraal bedieningspunt in uw woning. Bovendien kan u ventilatie, zonnewering en verwarming naadloos op elkaar afstemmen. 

Meet uw verbruik en bespaar actief
Volg uw gas, water en elektriciteit verbruik gedetailleerd op en spoor sluimerverbruik gemakkelijk op. U kunt op elk moment van de dag nagaan hoeveel energie uw woning verbruikt en hoeveel uw zonnepanelen opleveren. U kunt het verbruik per vertrek bekijken en bijsturen waar nodig. Zo bespaart u energie, en dat is niet alleen goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu!

Voel u ten alle tijde veilig
Uw domotica systeem beschikt over de mogelijkheid om tal van veiligheidsfuncties zoals een bewegings- of inbraakmelding te integreren. Daarnaast kunt u stopcontacten centraal in- of uitschakelen, op deze manier verbruikt u minder en beperkt u het risico op brand of oververhitting.    

offerte aanvragen