Domotica spraakbesturing: de toekomst is nu

Al uw apparaten in huis aansturen met uw stem. Het lijkt zo uit een science fiction film te komen, maar niets is minder waar. Het is al perfect mogelijk om spraakherkenning eenvoudig te integreren in uw Teletask domotica systeem. Zo kan u met domotica spraakbesturing het licht aandoen of de temperatuur wat aanpassen terwijl u uw handen vol heeft bij het koken.

Wat doet een domotica systeem precies?

De lampen die bij u thuis aangaan wanneer de zon ondergaat. De verwarming die u niet meer zelf moet programmeren maar die zich aanpast aan uw levensritme. De rolluiken die automatisch opengaan wanneer het licht wordt buiten. Met een domotica systeem krijgt u meer controle over uw woning. Via uw smartphone kan u zelfs uw huis vanop afstand bedienen en controleren. De lamp in de living vergeten uit te doen? Schakel deze dan uit via uw smartphone. Een ander voordeel van domotica is de veiligheid die het biedt. Buiten het feit dat bij een inbraak de lichten automatisch ingeschakeld worden, kan het ook een foto van de indringer nemen en iemands aanwezigheid in het huis simuleren.

Nog meer gebruiksgemak dankzij domotica spraakbesturing

Met domotica spraakbesturing voegt u nog wat extra comfort toe aan uw leven. Alexa van Amazon en binnenkort ook Google Home zijn eenvoudig te integreren in uw Teletask domotica systeem. Zo hoeft u zelfs uw mobiele telefoon niet meer bij de hand te hebben om uw lichten aan en uit te doen. Het systeem werkt daarbij niet alleen via uw stem, iedereen in de ruimte kan het aansturen. Dit heeft als voordeel dat het hele gezin hiervan gebruik kan maken.

Wenst u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over een Teletask domotica systeem en de mogelijkheden van spraakbesturing? Neem dan contact op met dé domotica specialist of vraag vrijblijvend een offerte aan.