BK-Technics: Uw elektriciteit, ventilatie en domotica specialist

Bent u op zoek naar sfeervolle verlichting, een domoticasysteem dat de rolluiken automatisch laat opengaan wanneer het licht wordt buiten of een goed ventilatiesysteem? Bij ons kan u voor deze en nog vele andere oplossingen terecht. Wilt u zonnepanelen laten installeren maar eerst weten wat dit in uw situatie opbrengt? Ook dan staan we u graag bij met een deskundig advies.

BK-Technics is in 2013 ontstaan door het samengaan van een aantal bedrijven die actief waren in de domotica- en elektriciteitswereld. Door onze krachten te bundelen kunnen we u een nog uitgebreidere service aanbieden. Zo kan u ook voor totaalprojecten bij ons terecht. Uw gemak en comfort staan steeds voorop. Wij coördineren alles tot in de puntjes zodat u op uw twee oren kan slapen. U kan als particulier, maar ook als aannemer voor grotere projecten bij ons aankloppen.

Wij noemen ons daarnaast graag domotica specialist en laten u met plezier de verschillende mogelijkheden zien. Bent u architect en wilt u meer informatie over het inbouwen van domotica? Maak dan een vrijblijvende afspraak met ons. Wij kunnen u perfect ondersteunen met onze doorgedreven kennis.

Ook op het vlak van hernieuwbare energie en ventilatie kunnen we u diverse opties aanbieden. We bevelen deze warm bij u aan. Uw keuze is immers niet enkel goed voor het milieu, maar ook voor de energierekening en uw gezondheid.

Wie zijn wij?

Bjorn Beerens en Dirk Van Paepegem zijn de drijvende kracht achter BK-Technics. Beide hebben meerdere jaren ervaring in hun vakgebied. Bjorn is specialist domotica en heeft van jongs af aan interesse in alles wat met elektronica te maken heeft. Dirk komt uit de ventilatiewereld en is erkend ventilatieverslaggever. Samen met hun team zetten ze zich volledig in om uw leven eenvoudiger en comfortabeler te maken.


CONTACTEER ONS