Teletask domotica systeem upgrade en herstelling


Heeft u Teletask domotica in huis en wilt u deze laten upgraden? Of werkt uw domotica niet naar behoren en wilt u deze laten aanpassen of herstellen? Neem dan contact met ons op. Een upgrade van uw bestaande Teletask systeem is eenvoudig uit te voeren en biedt u bovendien veel nieuwe mogelijkheden.

Upgrade van uw Teletask domotica systeem

Met Teletask domotica kan u in huis alles op elkaar afstemmen. Van verwarming tot verlichting, met één druk op de knop zorgt u dat uw huis helemaal aan uw wensen van comfort voldoet. Daarnaast beleeft u met de nieuwste versie van dit domoticasysteem zelfs nog meer gebruiksgemak, zo kan u:

  • het hele systeem bedienen via uw smartphone of tablet
  • de nieuwe Aurus reeks glazen schakelaars integreren
  • gebruik maken van de Teletask cloud
  • audio apparaten koppelen aan uw systeem

Met de cloud optie kan u uw woning veilig beheren van op afstand. Via de app op bv uw smartphone kan u eenvoudig zorgen dat de verwarming in huis alvast aangaat op het moment dat u naar huis rijdt. Zo komt u thuis in een comfortabel verwarmde woning. De verbinding die daarbij gebruikt wordt is beveiligd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om eventuele ongewenste indringers. Uw veiligheid en privacy staan altijd voorop!

Is mijn systeem wel geschikt voor een upgrade?

Vrijwel alle Teletask-installaties - zelfs die van meer dan 20 jaar oud - kunnen worden bijgewerkt. Wij spreken met u een datum en tijdstip af waarop we langskomen en tijdens dit bezoek verwisselen wij de printplaat die in uw huidige domotica systeem zit. Met de Micros+ print upgrade beschikt u direct over de nieuwste opties en mogelijkheden. Natuurlijk nemen wij ook de tijd om u wegwijs te maken binnen het nieuwe systeem.

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer informatie omtrent een upgrade of zou u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn tevens erkend installateur van Teletask, zo kan u ook voor zowel kleine als grote aanpassingen/herstellingen van uw domoticasysteem bij ons terecht. Wij helpen u graag verder. 

contacteer ons